Шашлик з імбиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите експериментувати з шашликами, тоді цей рецепт для вас. Імбирний маринад приємно здивує пікантністю, а готове м'ясо - соковитістю. Болгарський перець підкреслить оригінальність страви.
Для того, щоб не порушити соковитість страви, обов'язково посоліть його тільки один раз, перед смаженням і добре перемішайте. Шашлик має дуже красиву скориночку.
- Свинина - 800 грам
- Корінь імбиру - 20 грам (свіжий)
- Сіль - За смаком
- Перець болгарський - 2 штуки

Підготуйте необхідні інгредієнти.

М'ясо наріжте шматками по 30 грам.

Імбир очистіть від шкірки і натріть на дрібній тертці, зі збереженням виділився соку. Перець наріжте великими шматочками.

У глибокій тарі змішайте м'ясо, імбир, перець.
Затягніть харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 3 годину.
Затягніть харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 3 годину.

Після закінчення часу м'ясо посоліть і перемішайте.

Насадити м'ясо на шампура, чергуючи з перцем.

Обсмажуйте на електрошашличніце, протягом 20 хвилин, з закритим кожухом.

Готовий шашлик має рівну, красиву скориночку.

М'ясо подавайте гарячим!

Смачного!