Шаурма з куркою і пекінською капустою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Дуже смачний, ситний і корисний вечерю - шаурма з куркою і пекінською капустою. Цей варіант шаурми відноситься до ПП рецептами. Якщо ви стежите за харчуванням, така шаурма вам сподобається.
Крім курки і капусти додамо трохи домашньої моркви по-корейськи та солоним огірком. Соус приготуємо самостійно, зі сметани, томата і часнику, з додаванням аджики. Шаурма просто ідеально підійде в якості обіду, від такої смакоти відязикати складно, повірте.
- Лаваш - 1 штука
 - Пекінська капуста - 50 грам
 - Куряче філе - 120 грам
 - Морква по-корейськи - 80 грам
 - Солоні огірки - 60 грам
 - Томатна паста - 1 Чайна ложка
 - Крем - 2 Ст. Ложки
 - Аджика - 1 Ст. Ложка
 - Часник - 2 зубчики
 

Підготуйте інгредієнти.

Філе курки наріжте довільними шматочками, за бажанням посипте улюбленими спеціями.

Пекінську капусту наріжте тонкими смужками.

Філе курки підсмажте на сковороді близько 8-10 хвилин до готовності. Смажити можна без масла, або з невеликою кількістю.

Для соусу змішайте сметану, аджику, томатну пасту і часник.

На лаваш викладіть капусту, злегка полийте соусом.

Поверх викладіть моркву по-корейськи.

Слідом викладіть шматочки курки.

Полийте все залишками соусу і викладіть нарізану смужками солоний огірок.

Поверніть лаваш рулетом.

Підсмажте лаваш на сковороді з обох боків до рум'яної скоринки.

Смачного!