Шоколадний фадж з маршмеллоу
(покроковий рецепт з фото)
Не лякайтеся назви! Шоколадний фадж з маршмеллоу - це дуже простий і доступний десерт. Якщо любите шоколадні десерти - вам повинно сподобатися.
Шоколадний фадж з маршмеллоу, за своєю суттю, дуже близький нашому ледачому пирога - та же сгущенка, той же шоколад, той же принцип застигання, і лише маршмеллоу надає десерту щось особливе. Десерт підкуповує своєю простотою приготування і нечисленністю інгредієнтів. Виходить, звичайно, до остраху калорійним, тому важливо не перестаратися Удачі!
- Згущене молоко - 400 грам
- Шоколад гіркий - 200 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Кешью (горіхи) - 1 Склянка
- Сіль - 1 щіпка
- Maršmellou - 3-4 Ст. Ложок

Беремо форму, в якій буде застигати наш шоколадний фадж. Застеляємо її пекарської папером, на неї викладаємо маршмеллоу.

Горіхи кешью подрібнюємо - не в порошок, звичайно, але дрібно.

У каструльці підігріваємо згущене молоко, кидаємо туди шматочки шоколаду. Rastaplïvaem.

Коли шоколад розтопиться - додаємо шматок вершкового масла і сіль. Розтоплюємо і їх.

Отриману масу знімаємо з вогню, додаємо в неї кешью.

Гарненько перемішуємо.

Виливаємо отриману масу в форму для застигання поверх маршмеллоу.

Годин на 12 ставимо фадж в морозилку, після чого його можна подавати (зрозуміло, злегка відтанули). Зберігати можна в холодильнику.