Сирники на сковороді 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Недорогий, універсальний і дуже простий рецепт сирників на сковороді варто того, щоб ви з ним познайомилися. Адже коли сир трохи подкіс, не викидати ж його! Можна зробити такий десерт!
Я думаю, що подавати такі сирники на сковороді в домашніх умовах найкраще зі свіжими ягодами влітку, а взимку - з медом або варенням. Але це, звичайно ж, на ваш погляд. Ділюся рецептом приготування сирників на сковороді, а вам бажаю удачі! 
- Сир - 250 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Цукор - 2 Ст. Ложки
 - Борошно - 1 Склянка
 - Сода - 0.5 чайних ложки
 - Вершкове масло - 2 чайних ложки
 

1. Сир розтираємо з яйцем і цукром до однорідності.

2. Всипаємо борошно і соду, теж ретельно перемішати.

3. Тісто розділяємо на порційні шматочки.

4. Кожен шматочок трохи пріплюсніте і вмочимо в борошно.

5. Смажимо на сковорідці на вершковому маслі з двох сторін.

6. Готово!