Smalec
(покроковий рецепт з фото)
Не тільки в Росії, але в багатьох країнах поважають сало. Я розповім вам, як просто приготувати смалець.
Така закуска навіть вважається культовою. У багатьох ресторанах Скандинавії її подають як аперитив, перед основною трапезою. Важливо відмітити, що такий смалець ви можете готувати на ваш смак з будь-якими травами, наприклад, кмин, часник, кріп і т.Д. Смачного!
- Сало свиняче - 1 кілограм
- Цибуля - 3 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Майоран мелений - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1
Сало наріжте невеликими шматками. Лук подрібніть, а яблуко натріть на тертці.
2
Сало покладіть на розігріту сковороду і витоплювати на помірному вогні, поки воно не стане рум'яниться.
3
Потім додайте всі інші інгредієнти і готуйте, поки сало не стане коричневим. Зніміть з вогню і перекладіть в підготовлені банки.