Сніданок «Новорічна селедочка»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати святкову закуску "новорічна селедочка" . Це рулет з філе слабосоленої оселедця з м'яким сиром, морквою і зеленню. Подавайте його на шматочках чорного хліба.
Отже, Зараз я розповім, як приготувати закуску "новорічна селедочка" . Закуска проста, але смачна і корисна на святковому столі, який же Новий Рік без оселедця? Беріть для святкового столу рибку по-крупніше і по-жирніше, обробити її на філе, молочко або ікра не знадобляться, їх можна з'їсти. Змастіть філе сиром, покладіть морковочку, зелень, накрийте другим філе. Щільно загорніть рулет, щоб він прийняв форму відправте в морозилку на 30-60 хвилин. Готовий рулет поріжте гострим ножем, покладіть на шматочки чорного хліба і подайте. Хай щастить!
- Оселедець малосольний - 1 штука
- Сир плавлений пастоподібна - 2 Ст. Ложки
- Морква варена - 1 штука
- Зелень - За смаком (кріп або цибуля зелена)
- Чорний хліб - За смаком (для подачі)

1. Підготуйте продукти. Відваріть заздалегідь морква, остудіть її і очистіть.

2. Оселедчик обробити, видаліть нутрощі, голову, шкіру і хребет. Максимально видаліть кісточки.

3. На харчову плівку покладіть половинку рибного філе. Добре змастіть плавленим сиром.

4. Покладіть порізану смужками або кубиками морква, Зелена цибуля.

5. Накрийте другою половинкою філе, тільки покладіть його навпаки.

6. Загорніть рулет в харчову плівку туго, я роблю шарів 10, щоб рулет придбав форму.

7. Надішліть рулет на годинку в морозилку, не хвилюйтесь, замерзнути він не встигне, але буде більш-менш тримати форму.

8. Поріжте скибочками чорний хліб. Дістаньте оселедцевий рулет, гострим ножем поріжте на шматочки. На блюдо покладіть зелень, потім хліб з оселедцем.

9. З наступаючим!