Стейк, маринований в цибульному соку
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, як смачно приготувати стейк - готуйте стейк, маринований в цибульному соку. Задоволення від соковитого, просочені соком цибулі стейка на кшталт хорошому оргазму. Перевірено!
Я не знаю більш простого способу смачно приготувати стейки на грилі, ніж цей. Стейк, маринований в цибульному соку - це неймовірно просте в приготуванні (по суті, тільки два інгредієнта - м'ясо та цибулю), але фантастично смачна страва, від одних спогадів про яких зводить щелепу, а рот переповнюється слиною. Що вже говорити про емоціях, захльостують тебе тоді, коли стейк, маринований в цибульному соку, лежить у тебе на тарілці
- М'ясо (свинина або яловичина) - 700 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Сіль, перець - - За смаком

Підготуємо всі необхідні інгредієнти.

Цибулю чистимо і подрібнюємо за допомогою блендера або кухонного комбайна до пюреобразной консистенції.

Кладемо вийшла лушпиння масу в марлю.

Додаємо сік з марлі в каструльку.

У вас повинно вийти близько склянки чистого цибульного соусу (хоча це залежить від розміру цибулин, звичайно).

Викладаємо стейки в форму, в якій зручно буде їх маринувати.

Солимо, перчимо м'ясо.

Поливаємо м'ясо половиною цибулевого соку.

Перевертаємо стейки, солимо-перчимо, заливаємо соком.

Маринуємо м'ясо як мінімум 3-4 години в холодильнику. Потім розігріваємо гриль або мангал.

Викладаємо мариновані стейки на гриль і обсмажуємо 4-5 хвилин з одного боку (в залежності від бажаного ступеня просмажене).

Перевертаємо і готуємо приблизно стільки ж з іншого боку.

Стейк, маринований в цибульному соку, готовий.

Подаємо і насолоджуємося. Смачного!