Свинина, тушкована в цибульному соусі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Для приготування цієї страви будемо використовувати велику кількість цибулі. М'ясо не тільки в ньому буде гаситися, але і добре промаринуется під час готування.
Самий смак полягає в тому, щоб м'ясо тушкувалось разом з цибулею. Під час гасіння цибуля стане м'яким і утворює якийсь соус, завдяки якому ви отримаєте дуже смачна цибульна підлива. А подати цю страву можна з будь-яким гарніром.
- Свинина - 500 грам
 - Цибуля ріпчаста - 4-5 штук
 - Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
 - Спеції - За смаком
 - Кріп - 1 Пучков
 

М'ясо наріжте на шматочки і обсмажте на сильному вогні, щоб утворилася невелика рум'яна кірочка.

Дрібно наріжте цибулю, додайте його до м'яса. Обсмажте разом пару хвилин.

Потім додайте соєвий соус, сіль, спеції. Підлити трохи води і тушкуйте на маленькому вогні до готовності м'яса.

В кінці приготування додайте нарізаний кріп.

Смачного!