Татарка з авокадо 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Тартар - це така холодна закуска, яку традиційно готують на основі сирого м'яса. Однак зараз існує багато варіантів з фруктів, овочів і навіть ягід. Пропоную свій рецепт з авокадо.
Докладніше, як приготувати тартар з авокадо я розповім нижче. Авокадо вибирайте стиглий, але щоб він тримав форму. За бажанням в соус можна додати часниковий порошок. Виходить смачна, вишукана і оригінальна закуска, яка обов'язково вам сподобається! 
- Авокадо - 1 штука
 - Огірок - 1 штука
 - Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
 - Білий винний оцет - 1/2 Ст. Ложки
 - Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
 - Бальзамічний соус - За смаком
 - Сіль - За смаком
 - Чорний перець - За смаком
 

Підготуйте всі інгредієнти.

Для заправки змішайте оливкова олія, білий винний оцет і лимонний сік. Посоліть і поперчіть за смаком.

Наріжте авокадо і огірок на дрібні кубики.

Заправте соусом, викладіть масу в кільце. Перед подачею полийте тартар бальзамічним соусом.

Тартар з авокадо готовий, смачного!