Тефтелі в білому соусі з часником і базиліком 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Тефтелі можна приготувати різними способами - посмажити, запекти в духовці або згасити. В будь-якому випадку - це виходить дуже смачно і ситно! дивіться рецепт.
У кожній кухні світу існують подібні рецепти. Всі вони відрізняються різними варіантами приготування. Мабуть, саме з цього ми їх дуже любимо! Соус буде цибульний - дуже смачно! 
- Фарш - 500 грам
 - Яйце - 1 штук
 - Цибуля ріпчаста - 1 штук
 - Вершки 20% - 100 мілілітрів
 - Часник - 3-4 зубчиків
 - Базилік - 1 Пучков
 - Вода - 100 мілілітрів
 - Борошно - 1 Ст. Ложок
 - Спеції - За смаком
 

Додайте у фарш яйце, сіль і спеції. Перемішайте.

Сформуйте тефтелі і обсмажте на гарячій сковороді.

Додайте дрібно нарізану цибулю, тушкуйте трохи.

Додайте подрібнений часник і базилік.

Влийте вершки і тушкуйте під кришкою хвилин 10-15. Потім влийте борошно, розчинену в холодній воді. Проваріть до загустіння і вимикайте.

Смачного!