Тістечко «мурашник» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Як мене радує той факт, що з кожним тижнем я все менше і менше купую готової продукції в магазині. А значить домашня їжа у мене виходить з кожним днем краще і смачніше.
Це стосується і всілякої випічки, яку я і уявити не могла, як зробити вдома. Ось, Зараз підготувала для вас рецепт про те, як приготувати тістечко "мурашник" . Зробив, виходить набагато краще, ніж те, що реалізують в кулінарії. Діти у мене прям розпливлися в усмішці, коли його спробували.
- Борошно - 300 грам
 - Вершкове масло - 150 грам
 - Крем - 70 грам
 - Згущене варене молоко - 100 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Розпушувач - 1 Чайна ложка
 - Волоський горіх - 100 грам
 - Мак - 2 Ст. Ложки
 

50 г м'якого вершкового масла змішайте з борошном, сметаною, розпушувачем і яйцем. Замішайте м'яке тісто.

Скачайте з тіста кулю і приберіть його під плівку. Залиште на півгодини в морозилці.