Торт «балерина» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Торт «Балерина» ідеально підійде для дівчинки або дівчини, яка любить балет! Подаруйте його юної балерини або досвідченому хореографу з нагоди свята! Такий гарний тортик обов'язково сподобається!
Торт «Балерина» смачний і незвичайний! Він здатний подарувати винуватиці торжества масу позитивних емоцій! 
Кілька порад по роботі з мастикою:
Торт, покритий мастикою повинен зберігатися в холодильнику в щільно закритій коробці або пакеті, т.К. При попаданні вологи мастика тече; 
Для покриття мастикою торт не повинен бути занадто вологим, під мастику потрібно покласти шар масляного крему або марципану (всередині крем може бути будь-який, головне ізолювати мастику від вологи); 
На відкритому повітрі мастика швидко висихає, тому покривайте торт за кілька годин до подачі; 
Фігурні елементи з мастики для прикраси торта потрібно зробити заздалегідь, обов'язково дайте їм просохнути, щоб вони тримали форму.
Смачного! 
- Яйця - 5 штук
 - Цукор - 1 Склянка
 - Крохмаль - 10 Ст. Ложок
 - Розпушувач - 1 Чайна ложка
 - Лимонна цедра - 3 грами
 - Варене згущене молоко - 400 мілілітрів
 - Вершкове масло - 500 грам
 







