Торт «Для закоханих» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Торт "для закоханих" готується близько чотирьох годин. Йому необхідно настоятися в холодильнику. Тому почніть його готувати заздалегідь. Я розповім вам рецепт бісквіта і глазурі для торта.
Торт "для закоханих" відмінно підходить для святкових вечерь. Можете спекти бісквіт у формі серця, якщо у вас є підходяща форма для випікання. У мене, на жаль, такої немає. Але я святково прикрашаю свій торт. Він виходить таким же яскравим, як любов! І дуже смачним. Обов'язково спробуйте торт для закоханих.
- Яйця - 4 штуки
 - Борошно - 100 грам
 - Цукор - 150 грам
 - Ванілін - 1 Чайна ложка
 - Упаковка полуничного желе - 1 штука (або вишня.)
 - Цукрова пудра - 150 грам
 - Лимонний сік - 2 чайних ложки
 - Кип'ячена вода - 1 Ст. Ложка
 - Прикраси для торта - За смаком
 

Мартенс відділи Желтков. Збийте з цукром (75 грам) жовтки. В іншій мисці збити білки до білої піни. Потім продовжувати збивати і тонкою цівкою всипати в білки цукор, що залишився. До жовтків викладіть просіяне борошно, перемішайте. Потім трохи білкової маси, перемішайте. І додайте решту білкову масу. Добре перемішайте тісто, викладіть а форму для випікання і випікайте в розігрітій на 180 градусів духовці 30-35 хвилин.

У готовому бісквіті зробіть кілька дірочок і накрийте серветкою.

Розведіть желе так, як зазначено на упаковці.

Залийте бісквіт желе.

Поставте в холодильник на 3 годину.

Поки желе застигає на бісквіті, зробимо глазур. Змішайте цукрову пудру з водою і лимонним соком. У вас вийде дуже густа консистенція. Змастіть глазур'ю бісквіт.

Посипте торт "для закоханих" різними кондитерськими прикрасами. Готово.