Торт «На день закоханих» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Шоколадний торт "на день закоханих" з полуницею в формі серця. Простий рецепт. Спробуйте.
Смачний торт "для закоханих" в формі серця вийде у вас з першого разу. Якщо ви хочете більше коржів, то замісіть більше тесту і більше спечіть. Полуницю можете залишити цілими ягодами на верху торта, або ж залити желе. За смаком. Торт "для закоханих" виходить пишним і апетитним. Він обов'язково сподобається вашій коханій людині.
- Яйця - 3 штуки
 - Цукор - 300 грам
 - Ванільний цукор - 2 чайних ложки
 - Крем - 200 грам(20%.)
 - Згущене молоко - 150 грам
 - Какао - 3 Ст. Ложки
 - Борошно - 1-1, 5 склянки
 - Розпушувач - 2 чайних ложки
 - Sиr Маскарпоне - 250 грам
 - Вершки - 500 мілілітрів(30-35%.)
 - Консервовані абрикоси - 6-7 штук
 - Полуниця - За смаком
 - Нарізаний мигдаль - 3-4 Ст. Ложок
 

Спочатку розітріть яйця з ванільним і звичайним цукром. Потім додайте сметану, перемішайте. Потім згущене молоко і знову перемішайте.

Додайте какао.

Потім розпушувач і борошно. Замісити густе тісто. Вилийте у форму для випікання, бажано у вигляді сердечка. І випікайте в розігрітій на 180 градусів духовці 25 хвилин.

Поки випікається корж, робитимемо крем. Дрібно наріжте консервовані абрикоси.

Спочатку збийте вершки з цукром. Потім додайте Маскарпоне. Трохи Маскарпоне можете залишити для прикраси торта. Маскарпоне перемішайте з вершками, не збивайте міксером.

Додайте в крем абрикоси.

Готовий корж розрізати вздовж на дві половини. І змастіть кожну.

Можете зробити кілька шарів. Змащуйте кремом акуратно. Прикрасьте свіжою полуницею і сиром Маскарпоне.