Торт «Salatnyi»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ніжний салат, легкий і не дорогий)
Сайра додає родзинки салатик.
Не судіть суворо, це мій перший рецепт.
- Яйця - 5 штук (якщо маленька порція можна покласти і менше яєць, наприклад 3.)
- Сирок плавлений - 150 грам (можна змішати з голландським)
- Майонез - до 300 грам (майонез можна додавати за смаком.)
- Цибулина - 1-2 штук (лук необхідно для початку замаринувати.)
- Вершкове масло - 150 грам (необхідно приморозив, для того щоб легше піддавалося тертці.)
- Концерва сайри / тунця - 200-300 грам (бажано взяти сайру, але можна замінити і тунцем.)

Інгредієнти які нам потрібні (єдине, я взяла 3 яйця)

1 шар)
Візьмемо білки від яєць і натремо їх на тертці.
Обов'язково у висячому положенні терти! Щоб шари були пишними.
Візьмемо білки від яєць і натремо їх на тертці.
Обов'язково у висячому положенні терти! Щоб шари були пишними.

2) натремо сир

3) Беремо нашу рибку і мнемо її виделкою, щоб вийшла майже однорідна маса.

4) Тепер акуратно покриваємо наші 2 шару рибкою.

5) Беремо вже замаринований, дрібно-нарізану цибулю і покриваємо їм рибу.
Лук повинен добре бути замаринованим!
Лук повинен добре бути замаринованим!

Мажемо все майонезом.
Бажано не жирним, так як салат і так живильний.
Бажано не жирним, так як салат і так живильний.

Трьом зверху жовтки 3х яєць.

Беремо заморожене масло і трьом зверху.

Беремо майонез і покриваємо.
Щоб було без грудочок.
Щоб було без грудочок.

Потім беремо трьом для прикраси зверху жовтки залишилися 2х жовтків.
(на фото вийшло не гладеньким, потім він трохи спав. Рекомендовано ще потримати салатик в холодильнику, хоч пару годин. Він просочиться і буде ще смачніше.
(на фото вийшло не гладеньким, потім він трохи спав. Рекомендовано ще потримати салатик в холодильнику, хоч пару годин. Він просочиться і буде ще смачніше.