Ватрушки фрейлін 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ці ватрушки підкорять вас простотою і неймовірним ароматом! Ці ватрушки можна приготувати, якщо гості вже на порозі. Листкове тісто можна тримати в морозилці і використовувати в міру необхідності.
Хочу розповісти, як приготувати ватрушки фрейлін. Це неймовірно ніжні й ароматні ватрушки на листковому тісті. Завдяки родзинок, замочених в апельсиновому лікері, який необхідно додавати в сирну масу, ватрушки виходять дуже ароматними. Ви можете приготувати листкове тісто як вдома, так і взяти готове. Також замість родзинок можете взяти чорнослив, курагу або цукати, вийде теж дуже смачно. Настійно рекомендую брати домашній сир.
- Листкове тісто - 250 грам
 - Сир - 250 грам
 - Цукор - 50 грам
 - Вершкове масло - 40 грам
 - Крохмаль - 1 Ст. Ложка
 - Ізюм - 3-4 Ст. Ложок
 - Апельсиновий лікер - 2 Ст. Ложки
 - Яйце - 2 штуки
 

1. Два яйця збийте з допомогою міксера в пишну білу масу. Додайте м'яке вершкове масло і збийте. Додайте протертий сир і крохмаль, добре змішайте міксером.

2. Ізюм залийте апельсиновим лікером і дайте йому настоятися дві години. Додайте до сирної суміші.

3. Листкове тісто розкачати в тонкий пласт і виріжте з нього кружечки. Викладіть кружечки в форми для кексів, змащені олією.

4. Заповніть кожну форму сирною масою на 2/3 обсягу форми. Випікайте в розігрітій до 220 градусів духовці 20 хвилин. Смачного!