Відбивні з начинкою 
(покроковий рецепт з фото)
                                                                                                                                                             
Дізнатися, як приготувати відбивні з начинкою - ніжні, соковиті, ароматні і дуже смачні - ви зможете з цього простого рецепту і покрокових фото. Відбивні з начинкою вийдуть відмінні - спробуйте!
Це один з тих рецептів, які повинна мати в своєму розпорядженні кожна жінка, адже вміння зі шматка замороженого курячого філе, пучка кропу і декількох ложок вершкового масла приготувати відбивні на швидку руку - та не прості, а з начинкою - дорого коштує! жінка, яка знає, як це зробити, в житті не пропаде.
Насправді, рецепт приготування відбивних з начинкою можна видозмінювати залежно від власних кулінарних уподобань - замість масла і зелені можна покласти в них тертий сир, дрібно нарізану шинку, печінковий паштет і навіть шматочки консервованих ананасів. Словом, простір для творчості неосяжний! Мені ж подобається саме варіант з маслом - розтоплюючи, воно просочує куряче м'ясо, і відбивна стає такою соковитою, що просто пальчики оближеш! 
- Куряче філе - 500-600 грам
 - Вершкове масло - 3-4 Ст. Ложок
 - Пучок кропу - 1 штука
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 - Яйця - 2 штуки
 - Борошно - 5-6 Ст. Ложок
 - Панірувальні сухарі - 5-6 Ст. Ложок
 - Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
 











