Яблучний пиріг від Марії Суровой 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Пропоную приготувати яблучний пиріг від Марії Суровой. Ніжний, повітряний, неймовірно ароматний, з насиченим яскравим смаком! Така випічка прикрасить будь-яке домашнє чаювання!
Будемо готувати пісний пиріг з яблуками, горіхами і родзинками. Пиріг мега яблучний, всім любителям яблучної випічки рекомендую неодмінно спробувати. Пиріг виходить трохи вологим, пухнастим, неймовірно ароматним і смачним! Незважаючи на досить великий набір інгредієнтів, готується він дуже просто, з рецептом впорається будь-який початківець кулінар. Якщо ви дотримуєтеся посту або просто шукайте смачний і нехитрий рецепт домашньої випічки, вам сюди! Побалуйте своїх близьких! 
- Яблука - 1 кілограм
 - Борошно - 500 грам
 - Цукор - 185 грам
 - Рослинна олія - 200 мілілітрів
 - Горіхи - 100 грам
 - Ізюм - 50 грам
 - Розпушувач тіста - 15 грам
 - Ванілін - 1 грам
 - Сіль - 1 щіпка
 

Підготуйте всі інгредієнти.

Яблука помийте, розріжте навпіл, видаліть серцевину і натріть на крупній тертці. Шкірку залиште, а м'якоть перекладіть в глибоку миску.

Додайте цукор і масло. Перемішайте.

Насипте борошно, сіль, ванілін і розпушувач.

Перемішайте і додайте промитий і обсушену родзинки, а також подрібнені волоські або будь-які інші горіхи.

Перемішайте все ще раз. Тісто має бути по консистенції як густа сметана. Перекладіть його в змащену маслом форму. За бажанням форму можна попередньо застелити пергаментом, але це не обов'язково.

Випікайте пиріг при 150 градусів 1 час 20 хвилин.

Готовий пиріг трохи остудіть, а потім за бажанням прикрасьте цукровою пудрою. Яблучний пиріг від Марії Суровой готовий.

Смачного!