Яєчня з помідорами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Яєчня з помідорами - блюдо споконвічно мексиканської кухні, тому рецепт присвячується тим, хто любить гостру і пікантну їжу. Втім, інгредієнти звичні і російській людині. Дуже просто і смачно.
Яєчня з помідорами - краще блюдо на сніданок. У ньому багато білків, а на початку дня нам необхідно підзарядитися корисними речовинами.
Готувати яєчню з помідорами можна по-різному. Зі свіжими помідорами чи з консервованими. Навіть зі свіжими можна приготувати по-різному. Наприклад, якщо помідори залишаються зі шкіркою, то страва буде виглядати веселіше, але в той же час не дуже приємно їсти таку яєчню - шкурки трапляються. Коли у мене є час я завжди знімаю з помідор шкірку, так естетичніше.
Гарного дня! 
- Яйця - 4 штуки
 - Помідори - 2-3 штук (свіжі або консервовані)
 - Цибуля - 1 штука
 - Мариновані халапеньйо - - За смаком
 - Орегано - 2 Ст. Ложки
 

Помідори миємо, знімаємо з них шкірку (опускаємо в окріп на пів хвилини. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо.

Готуємо 4 яйця.

Потім в сковорідку наливаємо оливкову олію і додаємо дрібно нарізану цибулю, трохи обсмажуємо, перемішуючи. Потім додаємо дрібно нарізані помідори. Обсмажуємо до тих пір, поки не википить практично весь помідорний сік.

Потім в сковорідку розбиваємо яйця, сіль, орегано і все добре перемішуємо. Заважаємо до тих пір, поки не приготується яєчня.

Яєчню подаємо з нарізаними гострими перчиками і з соусом сальса або з соусом гуакамоле. Смачного!