Запечена картопля з ароматною зеленню
(покроковий рецепт з фото)
У скарбничку з простими щоденними рецептами на кожен день хочу запропонувати вам додати цей класний варіант. Втім, таку картопельку можна подати і на святковий стіл Спробуйте!
Дуже цікавим рецептом поспішаю з Вами поділитися. Цитрусова цедра в поєднанні з часником, м'ятою, петрушкою ідеально доповнює картопля і робить його неймовірно смачним. Блюдо однозначно гідно вашої уваги!
- Картопля - 1 кілограм
- Цедра лимону - 1 Ст. Ложка
- Цедра апельсина - 1/2 Ст. Ложки
- Петрушка - 1/3 пучка
- М'ята - 2 Ст. Ложки
- Чебрець - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1-2 зубчиків
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком

1. Вимийте картопля, викладіть на деко. Присипте сіллю, доповніть за бажанням перцем, змастіть рослинною олією. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку хвилин на 35.

2. Поки запікається картопля можна зайнятися зеленню. З'єднайте в глибокій мисочці подрібнену петрушку, м'яту, чебрець, часник, цедру апельсина і лимона. Ретельно перемішайте.

3. Дістаньте картоплю і присипте ароматної зеленню (частина залиште для подачі). Надішліть назад в духовку і запікайте ще хвилин 10, до готовності картоплі.

4. Запечена картопля з ароматною зеленню подавайте до столу гарячим, доповнивши залишилася зеленню. Смачного!