Бісквітний пиріг 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
До чаю для частування сім'ї або гостей пропоную дуже простий і насправді класний варіант, як приготувати бісквітний пиріг зі свіжими або замороженими ягодами або улюбленими фруктами.
Дивно простий рецепт бісквітного пирога, який обов'язково стане вашим улюбленим. Використовувати ви можете абсолютно будь-які добавки, які вам до душі. Ніжний корж в поєднанні з соковитими ягодами і апетитною шоколадною глазур'ю - справжні ласощі для дітей і дорослих.
- Борошно - 120 грам
 - Цукор - 120 грам
 - Яйце - 4 штуки
 - Сіль - 1 щіпка
 - Крохмаль - 1 Ст. Ложка
 - Вишня - 100 грам
 - Шоколад - 100 грам
 - Вершки - 2 Ст. Ложки
 

1. Увімкніть духовку і розігрійте її до 180 градусів. У глибоку миску вбийте акуратно відокремлені жовтки і збийте їх з половиною цукру до білого.

2. Білки в окремій мисочці з дрібкою солі збийте до щільних піків.

3. З'єднайте жовтки з білками і акуратно перемішайте. Для аромату можна додати в рецепт приготування бісквітного пирога дрібку ваніліну або ванільний екстракт.

4. Просійте борошно і всипте в мисочку, акуратно перемішуючи.

5. Ось таке класне повітряне тісто повинно вийти.

6. Жароміцних форму змастіть трохи маслом і присипте борошном. Викладіть тісто і розрівняйте. Ягоди (в цей простий рецепт бісквітного пирога використовується вишня) обваляйте в крохмалі і розподіліть по поверхні.

7. При температурі 180 градусів випікайте близько 45-55 хвилин до рум'яної скоринки. Після остудіть як слід на решітці.

8. Якщо ви вирішили прикрасити свій бісквітний пиріг в домашніх умовах глазур'ю, розтопіть шоколад і додайте вершки. Ретельно перемішайте.

9. Повністю остиглий пиріг покрийте рівним шаром глазурі і залиште до застигання.

10. Ось і весь секрет, як приготувати бісквітний пиріг з ягодами. Приємного чаювання!