Биточки з кальмарів 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ця страва безумовно сподобається всім любителям морепродуктів. Просто, швидко і дуже смачно! Що може бути краще?
Пропоную приготувати биточки з кальмарів. Кальмари виходять ніжні і дуже смачні, рекомендую неодмінно спробувати! Можна подавати самостійно в якості гарячої закуски або з будь-яким гарніром на ваш смак, наприклад, зі свіжими овочами або відвареним рисом. Готується блюдо досить швидко - відмінна ідея для ситного і корисного обіду або вечері на швидку руку.
- Тушки кальмара - 3 штуки
 - Сир - 100 грам
 - Яйце - 2 штуки
 - Борошно - 2 Ст. Ложки
 - Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
 - Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
 

Підготуйте всі інгредієнти.

Опустіть кальмарів в киплячу воду буквально на 5-10 секунд, дістаньте і відразу ж залийте холодною водою.

Після чого очистіть кальмарів від нутрощів, видаліть хорду і зніміть плівку. Промийте і наріжте квадратами.

Обваляйте кальмари з усіх боків в борошні.

Збийте яйця з соєвим соусом, якщо необхідно, то можна додати трохи солі. Занурте в яєчну суміш по черзі шматочки кальмарів, обвалених в борошні.

Обсмажте на розпеченій сковороді з двох сторін по кілька хвилин.

Після того як биточки переверне, посипте їх рясно тертим сиром.

Накрийте сковороду кришкою, вимкніть вогонь і дайте сиру розплавитися. Після чого перекладіть кальмарів на тарілку і посипте за бажанням свіжою зеленню.

Биточки з кальмарів готові. Подавати бажано відразу ж. Смачного!