Бланкет з телятини 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Бланкет - пречудове блюдо, відноситься до французької національної кухні. Готується бланкет з ніжного телячого м'яса. До столу подається з смачним соусом. Блюдо підходить для святкового застілля!
Перед вами - класичний рецепт приготування Бланкета з телятини. Блюдо вважається дуже популярним у Франції, тепер набирає популярність і у нас. Завдяки своєму незвичайного виду і смакових якостях, бланкет можна подавати на святковий стіл. Хай щастить! 
- Телятина - 1 кілограм
 - Морква - 2 штуки
 - Luk-salotų - 2 штуки
 - Печериці - 200 грам
 - Борошно - 3 Ст. Ложки
 - Вершкове масло - 80 грам
 - Вершки - 100 мілілітрів
 - Жовток курячий - 2 штуки
 - Петрушка - За смаком
 - Каперсами - 2 Ст. Ложки
 - Букет гарні - 1 штука
 

Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі промиваємо і очищаємо.

М'ясо крупно нарізаємо і відварюємо в киплячій підсоленій воді 1, 5-2 годину.

Додаємо букет гарні, порізані крупно печериці, морква і шалот. Готуємо ще 20 хвилин.

У великій каструлі розтопіть вершкове масло, змішане з борошном. Прогрійте кілька хвилин і потихеньку введіть в бульйон. Доведіть його до кипіння, млоїте на повільному вогні 40 хвилин. Для 5 хвилин до кінця введіть в бульйон вершки, змішані з жовтками.

Додайте каперси, подрібнену петрушку, сіль і перець за смаком. Букет гарні одружений. Смачного!