Борщ домашній 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Борщ домашній я їла на півдні Росії і він мені дуже, дуже сподобався. Може через айрану, а може тому, що там жахливо жарко і борщ домашній приємно охолоджував. Ось вам рецепт!
Борщ домашній готується швидко, якщо ви заздалегідь відварити овочі. Воду можна заморозити і кинути в борщ домашній дрібними кубиками, щоб він довше залишався холодним. Цей варіант хороший, якщо ви подаєте борщ домашній на природі, в садовій альтанці або на веранді. Успіхів і приємного апетиту! 
- Буряк - 1 штука (відварена)
 - Картопля - 3 штуки
 - Огірки - 3 штуки
 - Яйця - 4 штуки
 - Йогурт - 1 літр
 - Вода - 1 літр
 - Майонез - 200 грам
 - Часник - 1 зубчик
 - Цибуля зелена - 2 штуки (пучок)
 - Кріп - 2 штуки (пучок)
 - Сіль - За смаком
 

Підготувати продукти.

Картоплю порізати кубиками.

Порізати яйця.

Огірки порізати.

Буряк порізати соломкою.

У каструлі зібрати всі інгредієнти.

Залити айраном, водою, додати майонез і часник тертий.