Гороховий суп з фрикадельками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Розповім, як зробити гороховий суп з фрикадельками. Виходить дуже апетитне і ситне блюдо. Красиво виглядає, так що подобається і дорослим, і дітям. Спробуйте, смачно і корисно!
Це дуже простий рецепт горохового супу з фрикадельками. Зроблю тільки кілька уточнень. Якщо фрикадельки готуєте відразу, змішайте фарш зі спеціями і ліпіть кульки. За бажанням можна цибулю подрібнити і змішати з фаршем. Якщо вам подобаються "рум'яні" фрикадельки в супі - обсмажте їх на рослинному маслі. Бажаю удачі! 
- Фарш - 300 грам
 - Картопля - 2 штуки
 - Цибуля - 1 штука (якщо в фрикадельки додаєте цибулю - тоді 2 цибулини)
 - Морква - 1 штука
 - Горох - 1 Склянка
 - Спеції - За смаком
 

1. Горох замочуємо на ніч у холодній воді. Міняємо воду, ставимо на плиту. Коли почне закипати, знімаємо піну і додамо картоплю скибочками. Варимо на маленькому вогні.

2. Цибулю і моркву обсмажити на олії. Якщо хочете суп пожирнее, - фрикадельки з фаршу теж обсмажити.

3. Я фрикадельки не обжаривают. Вони у мене зберігаються замороженими, просто кульки з фаршу. Кидаємо їх у суп, коли горох і картопля майже готові. Варимо до готовності.

4. Суп готовий! Смачного!