Гречка з тушонкою і грибами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Справжня чоловіча страва, з яким не помреш з голоду, - гречка з тушонкою і грибами. Гриби в даному блюді, швидше, як доповнення, проте виходить дуже смачно. Мультиварка в допомогу!
Холостяцька кухня жорстока і нещадна в тому плані, що хочеться все зробити швидше, але при цьому, щоб було максимально смачно і ситно! В даному контексті, думаю, вам повинен сподобатися цей простий рецепт приготування гречки з тушонкою і грибами. Хай щастить! 
- Гречка - 2 склянки
 - Вода - 4 склянки
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
 - Консервований - 1 штука (банку)
 - Гриби мариновані - За смаком
 

Овочі промийте. Моркву наріжте тонкою соломкою, а цибулю подрібніть. Обсмажте овочі на рослинному маслі в чаші мультиварки. Режим "жарко & Quot.

Як тільки овочі стануть м'якими, додаємо всю тушонку (без жиру). Можна додати трохи вершкового масла.

Тепер засипаємо гречку і наливаємо 4 склянки води. Перемішуємо, і включаємо режим "каша" .

Подаємо гречану кашу з тушонкою і овочами до столу. В якості додаткової закуски подаємо мариновані грибочки. Смачного!