Гречка з тушонкою і цибулею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Тушонку часто називають паличкою-виручалочкою, і не тільки дачники або туристи. Бувають ситуації, коли і вдома доводиться готувати дуже швидко, що називається, на ходу. Цей рецепт прийде на допомогу.
Гречка за цим рецептом готується дуже просто. Смак виходить насиченим. До того ж не доводиться витрачатися, адже всі інгредієнти, як правило, є будинки. Крім того, блюдо виходить дуже ситним і в той же час має середню калорійність. Його можна вживати навіть тим, хто бореться зі зайвими кілограмами і постійно думає про дієту. Звичайно, при бажанні можна додати найпоширеніші спеції (наприклад, лавровий лист, перець горошком). Ця страва підкорює своєю простотою і смаком. Обов'язково спробуйте приготувати.
- Консервований - 400 грам
 - Гречка - 500 грам
 - Цибуля ріпчаста - 2 штуки
 - Морква - 1 штука
 - Паста томатна - 3 Ст. Ложки
 - Вода - 2 склянки
 - Сіль - За смаком
 - Вершкове масло - 100 грам
 

1. Перед тим, як приготувати гречку з тушонкою і цибулею, переберіть і промийте холодною водою крупу. Цибулю і моркву помийте і очистіть.

2. Лук наріжте дрібними кубиками.

3. Моркву натріть на крупній тертці. Розтопити вершкове масло на підігрітою сковорідці і підсмажте цибулю та моркву.

4. Відкрийте банку з тушонкою. Шматочки м'яса з тушонки відправте до підсмаженим овочам. Потім додайте томатної пасти. Не більше 2-3 ложок. Помішуючи, смажте близько 10-15 хвилин.

5. Помиту гречку всипте в підсмажену з овочами тушонку. Залийте окропом. Після того, як все закипить, приправити сіллю. Зробіть середній вогонь і накрийте кришкою.