Хворост на воді 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Старе і добре легке в приготуванні печиво зі смаком безтурботного дитинства. Прочитайте, як приготувати хмиз на воді за лічені хвилини. Безвиграшну варіант десерту до чаювання.
За лічені хвилини у вас вийде неймовірно смачне хрустке печиво золотистого кольору. Ідеальний варіант печива для господинь, які не дуже люблять возитися з тестом або духовкою. На раз-два у вас вийде ціла тарілка домашніх печенюшок, які на той же рахунок розхапають домочадці. Спробуйте приготувати хмиз на воді для себе і своїх рідних.
- Борошно пшеничне - 3 склянки
 - Яєчні жовтки - 4 штуки
 - Сода - 1/2 чайних ложки
 - Оцет - 1 Чайна ложка
 - Масло рослинне - 1 Склянка
 - Вода крижана - 100 грам
 

У ємності збийте жовтки, додайте крижану воду і соду, погашену оцтом. Все ретельно перемішайте вилкою до однорідності.

Додайте просіяне борошно, поступово, порціями, щоб жовтки розподілилися по всьому тесту.

Замісити тісто, воно повинно вийти крутим.
Накрийте його рушником на 10 хвилин.
Накрийте його рушником на 10 хвилин.

Розкачайте коло товщиною 2 міліметра, злегка прісипте борошном.

Розріжте пласт на смужки шириною по два сантиметри, спеціальним хвилястим коліщатком або можна використовувати гострий ніж.

Розріжте смужки по діагоналі. В середині кожного ромба прорежьте отвір.

Кожну з заготовок проверніть кілька ра через середину ромбика.

Обсмажуйте хмиз з обох сторін. Готове печиво дістаньте шумівкою, викладіть його на паперовий рушник який вбере надлишки жиру.