Кабачки смажені 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Рецепт приготування смажених кабачків з часником.
Смажені кабачки - це дуже смачна і апетитна закуска. Для смаження бажано використовувати молоді кабачки з м'якою шкіркою і насінням.
Приготування:
Вимити кабачки, очистити від шкірки, ще раз промити і нарізати скибочками завтовшки близько 1 см. Кожен шматочок трохи посолити з обох сторін. Викласти в миску і дати постояти 10 хвилин, щоб стекла рідина. Розігріти рослинне масло в сковороді. Обваляти скибочки кабачків в борошні і обсмажити в олії з обох боків до золотистого кольору. Доливати рослинне масло в міру необхідності. Перед смаженням ви можете натерти кожну скибочку кабачка пропущеним
Через прес часником або подавати готові кабачки з сумішшю сметани і часнику. Щоб приготувати її, пропустити часник через прес і змішати зі сметаною або майонезом. Посолити і розмішати з подрібненим кропом. Як варіант, можна просто змастити готові кабачки крапелькою сметани або майонезу, а потім посипати зеленню кропу.
- Кабачків - 1 кілограм
 - Рослинної олії - 2-3 Ст. Ложок
 - Солі - 0, 5-1 чайних ложки
 - Мука - 1/4 склянки
 - Часнику - 5-6 зубчиків
 - Кріп - За смаком
 - Сметана або майонез - За смаком
 
Приготування:
Вимити кабачки, очистити від шкірки, ще раз промити і нарізати скибочками завтовшки близько 1 см. Кожен шматочок трохи посолити з обох сторін. Викласти в миску і дати постояти 10 хвилин, щоб стекла рідина. Розігріти рослинне масло в сковороді. Обваляти скибочки кабачків в борошні і обсмажити в олії з обох боків до золотистого кольору. Доливати рослинне масло в міру необхідності. Перед смаженням ви можете натерти кожну скибочку кабачка пропущеним
Через прес часником або подавати готові кабачки з сумішшю сметани і часнику. Щоб приготувати її, пропустити часник через прес і змішати зі сметаною або майонезом. Посолити і розмішати з подрібненим кропом. Як варіант, можна просто змастити готові кабачки крапелькою сметани або майонезу, а потім посипати зеленню кропу.