Кабачки, як грузді на зиму 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Здавалося б кабачки…. Що еше можна з них приготувати? Пропоную вам унікальний рецепт консервації кабачків, - в результаті звичайні кабачки виходять зі смаком грибів, - не відрізниш! Дуже смачно!
Щоб кабачки були максимально схожі на гриби, рекомендую точно слідувати рецептом. Але ви цілком можете додати до кабачків улюблену зелень або якісь прянощі. Пробуйте і діліться результатом! 
- Кабачки - 3 кілограма
 - Масло рослинне - 1 Склянка
 - Часник - 2 штуки (головки)
 - Перець мелений - 1 Ст. Ложка
 - Кріп - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - 2 Ст. Ложки
 - Цукор - 6 Ст. Ложок
 - Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
 

1. Кабачки почистіть і наріжте середнім кубиком.

2. Покладіть кабачки в миску, додайте нарізаний часник, кріп.

3. Влийте масло, оцет, додайте сіль і цукор. Перемішайте. Накрийте і залиште на 3-4 годину.

4. Заповніть банки кабачками, залийте розсолом. Банки годі й стерилізувати.

5. Покладіть в каструльку рушник на дно, поставте банку з кабачками, накрийте кришкою, доведіть до кипіння і стерилізують хвилин 15.

6. Потім закрийте кришками і приберіть в прохолодне місце. Смачного!