Кабачкова ікра на зиму в мультиварці «Redmond» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Кабачкова ікра - улюблена закуска для багатьох з нас. Популярність цієї ікри не тільки в тому, що вона смачна і дешева, але і в тому, що корисна. Спробуйте приготувати ікру в мультиварці.
Кабачкова ікра стоїть в одному ряду з найбільш популярними заготовками на зиму - консервованими огірками та помідорами. Ця страва не дарма так популярно в народі. Воно смачне, корисне і обходиться досить дешево. І приготувати ікру не дуже й складно. А якщо у вас є мультиварка - вам треба скористатися саме цим рецептом, в якому я розповім, як приготувати кабачкову ікру на зиму в мультиварці "редмонд" . Мультиварка позбавить вас від необхідності стояти біля плити і постійно контролювати процес варіння. За цим рецептом у вас повинно вийти 5 літрів смачної кабачкової ікри. Готуємо! 
- Кабачки або цукіні - 7 кілограм(7 кг. Вже очищених)
 - Помідори - 1 кілограм
 - Цибуля ріпчаста - 1 кілограм
 - Морква - 1 кілограм
 - Масло рослинне - 1 Склянка(250 мл.)
 - Соус томатний - 1 Склянка
 - Сіль - 4 Ст. Ложки
 

Кабачки або цукіні моєму. Якщо шкірка у них тверда - очищаємо її. Потім нарізаємо кабачки на шматочки. Чи не дрібнити, ми будемо перекручувати їх через м'ясорубку.

Чистимо цибулю та моркву, підготуємо помідори.

Перекручуємо всі підготовлені овочі в м'ясорубці.

Додаємо в овочеву масу томатний соус, соняшникова олія і сіль. Перемішуємо.