Кабачкова ікра на зиму в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
У вас є мультиварка? Тоді цей рецепт спеціально для вас! Дізнайтеся, як приготувати кабачкову ікру на зиму в мультиварці, і здивуєте своїх гостей. Смачна страва за незвичним рецептом - для вас!
Ніжна і смачна ікра з кабачків а мультиварці не залишить вас байдужими, це точно! Запасіться цієї смакотою про запас. А для цього обов'язково прочитайте, як приготувати кабачкову ікру в мультиварці. Готування, безсумнівно, займає певну кількість часу, але воно того варто, повірте! 
- Кабачок - 1, 5 кілограма
 - Морквина - 2 штуки
 - Болгарський перець - 2 штуки
 - Цибуля ріпчаста - 2 штуки
 - Перець чилі - 1 За смаком
 - Сіль - 2 Ст. Ложки
 - Цукор - 1 Чайна ложка
 - Томатна паста - 2 Ст. Ложки
 - Часник - 3 зубчики
 - Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
 

В першу чергу очищаємо і нарізаємо цибулю (в формі дрібних кубиків). Потім налийте в мультиварку трохи рослинного масла. Засипте в неї цибулю і поставте режим "випічки" .

Поки цибуля готується, починаємо готувати морквину. Все як зазвичай: моєму її і очищаємо, а після цього трьом на крупній тертці. Висипаємо її в мультиварку до цибулі.

Перед тим як додати кабачок, додаємо болгарський перець. Кришимо його також, як і цибуля, і кидаємо в мультиварку. Тільки після цього ріжемо кабачки кубиками середнього розміру і теж закладаємо їх в мультиварку. У цей момент режим випічки повинен підійти до кінця (40 хвилин), мультиварку необхідно поставити в режим гасіння (1 час).

Тепер необхідно додати сіль і цукор. Перемішуємо всі інгредієнти. У цей момент можете покласти шматочки перчика чилі, якщо захочете. Як тільки залишиться приблизно 20 хвилин до кінця тушки, вливаємо томатну пасту, ретельно перемішуємо її з овочами.

Після того як овочі протушкувати, перекладіть їх з мультиварки в блендер. Перемішайте їх - і смачна ікра готова. Можете розливати її по банках. Смачного!