Капуста з м'ясом і грибами в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Це повноцінне, ситне і смачне блюдо! Приготувати капусту в мультиварці дуже просто. Вона сама все зробить. Готуємо?
Овочі обов'язково повинні бути присутніми в раціоні. Їх можна готувати різними способами. Гасіння - один з них. І, при наявності мультиварки, цей процес дуже спрощується. Капуста і м'ясо - ідеальне поєднання! 
- Капуста - 1 штук (коб)
 - М'ясо - 300 грам
 - Гриби лісові - 300 грам
 - Цибуля ріпчаста - 1 штук
 - Морква - 1 штук
 - Томатна паста - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - За смаком
 - Спеції - За смаком
 

Включіть в мультиварці режим "жарка" і складіть в чашу дрібно нарізане м'ясо. Обсмажте хвилин 5-7.

Потім додайте до м'яса подрібнені цибулю і моркву.

Додайте гриби і продовжуйте смажити ще 2-3 хвилини все разом.

Потім додайте нашатковану капусту і включіть режим "гасіння" з 1 час.

Хвилин через 30 від початку гасіння додайте томатну пасу, сіль і спеції. Можна це все додавати і відразу, але буде не зручно перемішувати, так як капуста буде до верху. А при 30 хвилин гасіння капуста зменшиться в обсязі і все відмінно перемішається.

Дуже смачно як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Смачного!
Смачного!