Капуста з рисом в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Літо на підході! Пора скидати зиязикай одяг, а разом з нею і зайву вагу. Ідеальне блюдо для тих, хто піклується про фігуру - капуста з рисом в мультиварці.
Капуста з рисом, приготована в мультиварці, є надзвичайно низькокалорійним стравою - в 100 грамах міститься 98 ккал. Капусту можна подавати як гарнір або як самостійну страву - вирішувати вам. Особлива краса цієї страви в легкості приготування, адже мультиварка все зробить за вас (я використовувала мультиварку фірми Редмонд). Читайте простий рецепт капусти з рисом в мультиварці з фото.
- Білокачанна капуста - 400 грам
 - Цибуля - 70 грам
 - Мал - 150 грам
 - Морква - 100 грам
 - Вода - 2 склянки
 - Сіль, спеції - - За смаком
 

Увімкніть мультиварку і виберіть режим "гасіння" . У чашу покладіть дрібно нашатковану цибулю і натерту на середній терці моркву. Додайте 3 столові ложки води і тушкуйте протягом 5 хвилин

Через 5 хвилин додайте до овочів тонко нашатковану капусту, влийте півсклянки води і тушкуйте ще 15 хвилин.

Потім додайте до овочів добре промитий рис, воду, що залишилася, спеції і сіль. Гасіть протягом 25 хвилин (до готовності рису) на режимі "плов" .

Після звукового сигналу вимкніть мультиварку. Капуста з рисом в мультиварці готова. Смачного!