Капустяні котлети за 5 хвилин 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо у вас під рукою виявилася парочка відварених картоплин і квашена капуста, тоді ви можете легко приготувати капустяні котлети за 5 хвилин в домашніх умовах і побалувати себе смачненьким.
Для приготування цієї страви головною умовою є наявність всіх необхідних інгредієнтів. Якщо відвареної картоплі немає, тоді за 5 хвилин впоратися навряд чи вдасться.
1. Насамперед потрібно вимити, просушити і подрібнити зелену цибулю.
2. Тим часом пропустити картоплю через м'ясорубку.
3. Додати до пюре квашену капусту і цибулю. Все як слід перемішати.
4. Вбити яйце, посолити і поперчити за смаком. При бажанні в рецепт приготування капустяних котлет за 5 хвилин можна додати улюблені спеції або сушені трави для аромату.
5. Фарш готовий, залишилося тільки сформувати змоченими руками невеликі котлетки.
6. Під рукою повинна бути тарілочка з панірувальними сухарями, в яких потрібно обваляти котлети.
7. Сковороду з рослинним маслом заздалегідь поставити на вогонь.
8. Коли масло розігріється, викласти котлетки і обсмажити з двох сторін до появи золотистої скоринки.
Капустяні котлети за 5 хвилин в домашніх умовах - відмінний варіант страви для обіду або вечері на швидку руку, яке варто взяти на замітку.
- Варена картопля - 2-3 штук
 - Квашена капуста - 100 грам
 - Цибуля зелена - 1 щіпка
 - Яйце - 1 штука
 - Сухарі паніровочні - 2-3 Ст. Ложок
 - Сіль - 1 щіпка
 - Перець - 1 щіпка
 - Рослинна олія - За смаком (для смаження)
 
1. Насамперед потрібно вимити, просушити і подрібнити зелену цибулю.
2. Тим часом пропустити картоплю через м'ясорубку.
3. Додати до пюре квашену капусту і цибулю. Все як слід перемішати.
4. Вбити яйце, посолити і поперчити за смаком. При бажанні в рецепт приготування капустяних котлет за 5 хвилин можна додати улюблені спеції або сушені трави для аромату.
5. Фарш готовий, залишилося тільки сформувати змоченими руками невеликі котлетки.
6. Під рукою повинна бути тарілочка з панірувальними сухарями, в яких потрібно обваляти котлети.
7. Сковороду з рослинним маслом заздалегідь поставити на вогонь.
8. Коли масло розігріється, викласти котлетки і обсмажити з двох сторін до появи золотистої скоринки.
Капустяні котлети за 5 хвилин в домашніх умовах - відмінний варіант страви для обіду або вечері на швидку руку, яке варто взяти на замітку.