Картопляний суп на молоці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Внести в звичне обіднє меню родзинку можна без дорогих і складних страв! Спробуйте зварити для себе і близьких цей чудовий супчик. Досить простий, при цьому вельми оригінальний і смачний.
Варити його можна не тільки на плиті, але і в мультиварці, якщо така помічниця є на вашій кухні. Крім картоплі ви можете використовувати найрізноманітніші овочі, а також сухарики і зелень при подачі. Смак виходить вершковий, м'який і цікавий. Давайте детально розповім, як приготувати картопляний суп на молоці.
- Картопля - 1 кілограм
 - Молоко - 2 склянки
 - Бульйон - 6 склянок (або вода)
 - Борошно - 1/4 склянки
 - Вершкове масло - 200 грам
 - Цибулина - 1 штука
 - Морква - 1-2 штук
 - Стебло селери - 1-2 штук
 - Сіль, перець, зелень - За смаком
 

1. У каструлі з товстим дном розтопіть трохи вершкового масла. Очистіть і подрібніть тим часом овочі.

2. Цибуля, морква і селера обсмажте пару хвилин, помішуючи.

3. Додайте нарізаний невеликими шматочками картопля, сіль і перець за смаком. Залиште обсмажувати ще хвилин на 5.

4. Всипте борошно і ретельно перемішайте.

5. Влийте воду або бульйон. Після закипання варіть на середньому вогні хвилин 10.

6. Після додайте молоко і варіть ще хвилин 5. Викладіть в каструлю масло, provara 5-6 хвилин.

7. Перед подачею доповніть картопляний суп на молоці зеленню і за бажанням сухариками. Смачного!