Коржі з часником і зеленню 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Такі коржі з часником і зеленню в домашніх умовах я зазвичай роблю із залишків дріжджового тіста після якоїсь більш "серйозної" випічки. Виходить відмінна альтернатива звичному хлібу, раджу!
Як ви переконаєтеся, ці цей рецепт приготування коржів з часником і зеленню - дуже простий, і ніяких зусиль або фінансових витрат від вас не зажадає. Смачно, легко і швидко, рекомендую! 
- Дріжджове тісто - 400 грам
 - Часник - 5 зубчиків
 - Зелень - 1 пучок
 - Спеції - За смаком
 

1. Дріжджове тісто доводимо до готовності (рецепт у кожного свій, тому і час на расстойку тесту може знадобитися більше, і менше), а коли підніметься, - вимішуємо і розгортаємо в пласт.

2. Зелень і часник подрібнюємо, змішаємо між собою і зі спеціями. Формуємо коржі, і кожну рясно змащуємо отриманою сумішшю, трохи вдавлюючи в тісто.

3. Далі просто смажимо на сковороді з двох сторін і можна подавати!