Коржик з сиром і зеленню 
(покроковий рецепт з фото)
                                                                                                                                                             
Пропоную рецепт м'якої коржі, яка стане відмінним доповненням до сніданку, закуска, обіду або повноцінною заміною хліба. Детально розповім, як приготувати корж з сиром і зеленню.
Для приготування не використовую дріжджі, тому не потрібно довго чекати, а можна відразу приступати до її випічці. Можна використовувати суху або свіжу зелень (заморожену), підійде абсолютно будь-яка (наприклад, кріп, петрушка, шпинат, зелена цибуля та інше). Просочують готову корж часниковим маслом, так вона стає м'якшою і ароматною.
- Борошно - 1 Склянка
 - Розпушувач - 1 Чайна ложка
 - Сода - 1 щіпка
 - Сіль - 1 щіпка
 - Часниковий порошок - 1/3 чайних ложки
 - Заморожена зелень - 2 Ст. Ложки (у мене кріп, шпинат і петрушка)
 - Твердий сир - 30 грам
 - Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
 - Йогурт - 3 Ст. Ложки
 - Вода - За смаком (по необхідності)
 - Сік лимона - 1/2 чайних ложки
 - Цукор - 1 щіпка
 - Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
 - Часник - 2-3 зубчиків
 - Braai, кріп - 2 Ст. Ложки
 
1
У миску кладете борошно, розпушувач, соду, сіль, цукровий пісок, часниковий порошок і гарненько перемішують.
2
Втручатися заморожені трави і натираєте на дрібній тертці твердий сир, ще раз перемішують.
3
Додайте лимонний сік, рослинна олія, йогурт і починайте вимішувати (при необхідності додайте ще борошна або води), потім накрийте миску з тестом і залиште в спокої на 5 хвилин.
4
Через п'ять хвилин дістаньте тісто і розділіть його на 3 частини, кожну скачайте в кулю і примніть рукою, потім розкачайте в пласт товщиною 1-1, 5 см.
5
Обсмажте кожен коржик на сковороді з додаванням невеликої кількості рослинного масла (по 2-3 хвилини з кожного боку).
6
В цей же час приготуйте часникове масло: в миску влийте розтоплене вершкове масло, додайте часник, пропущений через прес, і дрібно нарізану кінзу з кропом, гарненько перемішайте.
7
Гарячі коржі відразу змастіть часниковим маслом і складайте один на одного. Подавайте їх теплими або вже остиглими.