Креветки фрі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт салату зі смажених морепродуктів з гарніром і спеціями.
Ретельно змішайте яєчні жовтки і білки з кип'яченим молоком, а потім додайте сіль. Вийде кляр. У цю суміш слід вмочати раніше заготовлених креветок. Технологія виглядає наступним чином: яєчна суміш - борошно - яєчна суміш - панірувальні сухарі.
Далі наші морепродукти обсмажуються у фритюрі, або на сковорідці з великою кількістю масла. Готові креветки викладаються на посуд, яка раніше прикрашається листям салату. Потім блюдо прикрашається шматочками порізаного лимона і оливками. Подавати слід з кетчупом, або ж з соусом до смаку.
- Креветки королівські - 300 грам
 - Сухарі - 30 грам( мелені )
 - Яйце - 2 штуки
 - Молоко - 2 Ст. Ложки
 - Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
 - Масло рослинне - 400 грам
 - Кетчуп - 300 грам
 - Лимон - 1 штука
 - Оливки - 30 грам (фаршировані)
 - Салат - 20 грам
 
Далі наші морепродукти обсмажуються у фритюрі, або на сковорідці з великою кількістю масла. Готові креветки викладаються на посуд, яка раніше прикрашається листям салату. Потім блюдо прикрашається шматочками порізаного лимона і оливками. Подавати слід з кетчупом, або ж з соусом до смаку.