Кролик, тушкований з цибулею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Пропонуємо Вам дуже простий рецепт тушкованого кролика. Ніжне м'ясо відмінно поєднується з цибулею і дає відмінний результат. Кролик на подив легко знімається з кістки, так як виходить дуже м'яким. Можна подавати як легке святкове блюдо. Тушковане м'ясо підходить до багатьох гарнірів, особливо до овочевих. Смачного!
Дивіться, як приготувати ніжного і ситного кролика, тушкованого з цибулею. Почніть з обсмажування м'яса на сковороді, так воно пустить сік і придбає ароматну скоринку. А далі дотримуйтесь рецептом.
- Кролик - 1 кілограм
 - Цибуля - 1 штука
 - Борошно - 1 Ст. Ложка
 - Вода - 400-500 грам
 - Лимон - 1 штука
 - Лавровий лист - 2 штуки
 - Крем - За смаком
 - Зелень - За смаком
 - Каперсами - За смаком
 - Сіль, перець - За смаком
 

Порізаного на шматки кролика потрібно обсмажити з двох сторін в рослинному маслі на сильному вогні. Коли з'явиться легка золотава скоринка, кролика перекладіть в ємність, в якій будете його гасити.

Зменшіть вогонь до середнього. Цибуля наріжте півкільцями і смажте в сковороді з рослинним маслом близько 4-5 хвилин.

Додайте борошно в цибулю і обсмажуйте ще 1 хвилину. Додайте бульйон або воду і, помішуючи, доведіть до кипіння. Після цього залийте кролика ароматної сумішшю. Вона повинна повністю покрити м'ясо. Якщо необхідно, додайте води. Додайте також 2 смужки цедри лимона і вичавіть з нього сік.

Доведіть страву до кипіння, посоліть і тушкуйте на невеликому вогні протягом 1, 5 - 2 годин. Коли м'ясо стане досить м'яким, відокремте його від кістки і відправте назад в бульйон на пару хвилин. Подавайте зі сметаною, зеленню або каперсами. Смачного!