Курка з рисом і овочами у фользі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Я розповім, як приготувати курку з рисом і овочами у фользі швидко і корисно. Мал виходить розсипчастим, просоченим курячим соком, а курочка - соковитою, з яскравими нотками солодкого перцю і спецій.
Ніжна курочка з рисовим гарніром і овочами з мінімальною кількістю оливкової олії стане головним блюдом будь-якого дієтичного столу. Основний секрет цього корисного страви - в способі його приготування. Куряча грудка запікається без обсмажування, одночасно з гарніром. Готуйте з задоволенням! 
- Куряча грудка - 500 грам (або індички)
 - Болгарський перець - 2 штуки
 - Цибуля - 2 штуки
 - Мал - 1 Склянка
 - Кмин - 1 Чайна ложка
 - Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
 - Паприка сушена - 1 Чайна ложка
 - Перець червоний мелений - 1 Чайна ложка
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Асафетида - 1 Чайна ложка
 - Бульйон - 2 склянки (або вода)
 - Оливкового масла - 2 Ст. Ложки
 

Відміряйте і змішайте спеції.

М'ясо наріжте невеликими смужками, додайте спеції і масло, нарізаний смужками болгарський перець і цибулю. Акуратно перемішайте і залиште на 30 хвилин.

Мал промийте кілька разів в холодній воді, замочіть на 30 хвилин, а потім викладіть у форму для запікати.

Залийте двома склянками курячого бульйону або води.

Викладіть зверху замариноване м'ясо з овочами, не перемішується.

Форму для запікання накрийте фольгою, поставте в розігріту до 190 градусів духовку на 50 хвилин.

Фольгу знімайте обережно! Під нею гаряча пара! 

Подавайте до столу зі свіжими овочами і тертим сиром. Смачного!