Куряча грудка в панірувальних сухарях 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо ви задумалися над тим, що подати до вечері, то придивіться до рецептом грудки в панірувальних сухарях, який дуже просто готувати - страва виходить апетитним, з хрусткою скоринкою.
Перед вами рецепт, подано детальну інформацію про, як приготувати курячу грудку в панірувальних сухарях. Це максимально простий і швидкий спосіб приготування м'ясної страви. Його можна подавати на вечерю і в будь-який інший час. Воно прекрасно поєднується з картопляним пюре, спагетті. Курячі грудки в сухарях можна подавати в поєднанні з запеченими овочами, salatami. Вона чудово підходить для теплих салатів з печерицями.
- Філе курячої грудки - 300 грам
 - Борошно - 2 Ст. Ложки
 - Куряче яйце - 2 штуки
 - Сухарі паніровочні - 70 грам
 - Соняшникова олія - 50 мілілітрів
 - Сіль - За смаком
 - Перець чорний мелений - За смаком
 

1. Обробити курячу грудку на невеликі шматочки м'якоті. Ображати зайві плівки. Помийте м'якоть грудки. Обсушити паперовим рушником від зайвої вологи.

2. У миску насипте невелику кількість просіяного борошна. Додайте в борошно трохи солі і чорного меленого перцю. Потім кожен шматочок м'якоті обваляйте в борошні.

3. В окремій мисці збийте пару яєць. Після чого акуратно опустіть кожен шматочок грудки в паніровці з борошна в збиті яйця. Кожен шматочок гарненько умочіть так, щоб він повністю був покритий збитими яйцями.

5. У суху миску насипте сухарі для панірування. Тепер кожен шматочок грудки обваляйте з усіх боків сухарями для панірування.

6. Розігрійте на плиті сковорідку. Влийте трохи рослинного масла. Потім викладіть на сковорідку кожен шматочок запанірувати грудки так, щоб вони не стикалися. Обсмажуйте з двох сторін. Готове м'ясо придбає приємний коричневий колір. Подавайте з будь-яким гарніром або овочами.