Лінивий вегетаріанський пиріг в горщику з овочами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт прекрасного вегетаріанського пирога з овочів і грибів
Відварюємо картопля, морква в бульйоні до готовності.
Додаємо квасолю і варимо ще 3 хвилини. Формовочная 1 склянку бульйону.
Обсмажуємо цибулю і видавлений через землянку часник на оливковій олії у великій горщику або каструльці. Додаємо вершкове масло і гриби. Готуємо на середньому вогні, поки гриби не стануть зовсім м'якими.
Додаємо попередньо відварену картоплю, морквину і зелений горошок. Заливаємо вершками.
Якщо вміст занадто густе, залийте бульйону зі склянки, але в целом.Смесь не повинна бути дуже рідкою.
Додаємо гриби, часник і цибулю. Перемішуємо, солимо, перчим. Посипаємо петрушкою.
Доводимо до кипіння і Томім на дрібному вогні ще мін.5.
Нарізаємо лист тіста на товсті смужки і випікаємо їх у духовці при 170 градусах до золотистої скоринки і піднятого тесту.
Подаємо страву до столу. Смачного! 
- Листкове тісто - 1 штука
 - Овочевий бульйон - 3 склянки
 - Часник - 3 зубчики
 - Цибулина - 1 штука
 - Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
 - Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
 - Печериці - 200 грам
 - Картопля - 3 штуки
 - Морква - 1 штука
 - Зелений горошок - 1/2 склянки
 - Кукурудза - 1/2 склянки
 - Квасоля - 1/2 склянки
 - Вершки - 1/3 склянки
 - Петрушка (рубана) - 1 Чайна ложка
 - Сіль і перець - - За смаком
 
Додаємо квасолю і варимо ще 3 хвилини. Формовочная 1 склянку бульйону.
Обсмажуємо цибулю і видавлений через землянку часник на оливковій олії у великій горщику або каструльці. Додаємо вершкове масло і гриби. Готуємо на середньому вогні, поки гриби не стануть зовсім м'якими.
Додаємо попередньо відварену картоплю, морквину і зелений горошок. Заливаємо вершками.
Якщо вміст занадто густе, залийте бульйону зі склянки, але в целом.Смесь не повинна бути дуже рідкою.
Додаємо гриби, часник і цибулю. Перемішуємо, солимо, перчим. Посипаємо петрушкою.
Доводимо до кипіння і Томім на дрібному вогні ще мін.5.
Нарізаємо лист тіста на товсті смужки і випікаємо їх у духовці при 170 градусах до золотистої скоринки і піднятого тесту.
Подаємо страву до столу. Смачного!