Локшина в воке 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ця локшина готується дуже швидко і смачний обід або вечерю вам буде забезпечений на все 100%. Локшина в воке може стати як повноцінним стравою, так і гарніром. Спробуйте!
Багато смачних і швидких страв можна приготувати в чудовій сковороді-вок. Страви в воке готуються дуже швидко, тому перед приготуванням в цьому посуді вам необхідно підготувати всі інгредієнти, щоб вони були під рукою. Почистити і нарізати овочі, підготувати всі спеції. Хочу запропонувати вам простий рецепт локшини в воке. З його допомогою ви зможете швидко і смачно приготувати обід або вечерю. Якщо у вас не виявиться креветок - не біда, локшина чудово поєднується з овочами. Розповідаю, як зробити локшину в воке.
- Локшина удон - 200 грам
 - Креветки - 10-15 штук
 - Перець болгарський - 1-2 штук
 - Морква - 1 штука
 - Часник - 2-3 зубчиків
 - Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
 - Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
 - Імбир свіжий - 1 скибочку(1, 5-2 см)
 

Чистимо імбир і часник і нарізаємо дрібними кубиками. Можна потерти на тертці. Нагріваємо в воке масло і підлогу хвилинки обсмажуємо часник і імбир.

Додаємо в вок очищені креветки і обсмажуємо, постійно помішуючи, приблизно 1 хвилину.

Додаємо до креветок соєвий соус, перемішуємо. Морква і перець чистимо і нарізаємо соломкою. Додаємо до креветок. Готуємо, весь час помішуючи, хвилину.

У мене локшина, яка не вимагає готування. Просто дістаю з пачки і поділяю. Якщо у вас такий локшини немає, просто зваріть ту, що є.

Додаємо готову локшину в вок, все добре перемішуємо і прогріваємо хвилину-півтори. Заважаємо весь час, може підгоріти!