Маннік з Snowflake 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Хочете порадувати своїх домочадців смачною випічкою, але не любите довго стояти біля плити? Хорошим варіантом стане маннік! Рецептів манника досить багато, я розповім як приготувати маннік на сніжку.
Маннік за цим рецептом виходить пишний, повітряний і дуже смачний! Цю випічку безумовно полюблять дорослі і діти. Хоча сніжок сам по собі досить солодкий продукт, маннік виходить в міру солодким. За бажанням можна полити його згущеним молоком, розтопленим шоколадом або варенням.
- Сніжок - 450 грам
 - Крупа манна - 2 склянки
 - Цукор - 1 Склянка
 - Яйце - 3 штуки
 - Розпушувач тіста - 10 грам
 - Ванілін - 1 грам
 

Підготуйте всі інгредієнти.

Яйця збийте з цукром до появи білої піни.

Додайте сніжок.

Додайте манку, ванілін і розпушувач.

Все перемішайте до однорідного стану.

Форму для випічки змастіть маслом, дно і боки обсипте манкою і вилийте тісто. Випікайте пиріг у духовці при температурі 180 градусів близько 40 хвилин. Готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою.

Маннік на сніжку готовий.

Дайте йому трохи охолонути, потім витягніть, наріжте на порції і подавайте до столу. Смачного!