Маринована капуста з гірчицею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Маринована капуста з гірчицею - варіант швидкого приготування відмінною закуски. Капуста виходить хрусткою, кисло-солодкого, з легкою ноткою гірчиці.
Приготувати таку капусту зможе будь-який, навіть недосвідчений кулінар. Блюдо просте, але дуже смачне. Готується швидко і також швидко з'їдається. Кількість солі, цукру, оцту і гірчиці в маринаді регулюйте на свій смак. Ароматна, хрустка капуста підійде до м'яса, птиці, рибі, відварного гарячого картоплі.
- Капуста білокачанна - 500 грам
 - Морква - 70 грам
 - Цибуля ріпчаста - 60 грам
 - Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
 - Цукор - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Соняшникова олія - 40 мілілітрів
 - Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
 

Підготуйте інгредієнти для приготування капусти з гірчицею.

Капусту наріжте тонкою соломкою і викладіть в миску.

Морква очистіть, помийте і натріть на тертці. Додайте в капусту.

Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте півкільцями. Викладіть в миску.

Приготуйте маринад. У мисочку налийте оцет і соняшникову олію.

Додайте сіль, цукор, гірчицю. Перемішайте маринад, доведіть до кипіння і варіть 3-4 хвилини.

Влийте гарячий маринад в овочі і ретельно перемішайте. Залиште капусту на столі на 2 годину. Після перекладіть в будь-яку зручну посуд і відправте в холод на 1-2 дня.

Маринована капуста з гірчицею готова. Подавайте до столу на закуску.