Мариновані опеньки в томатному соусі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Нещодавно дізнався про цей рецепт і тепер він став одним з моїх улюблених. Ділюся з вами рецептом приготування маринованих опеньків в томатному соусі. Виходить просто чудово!
Розповідаю, як приготувати мариновані опеньки в томатному соусі в домашніх умовах. Гриби варяться, а потім обсмажуються на сковороді з додаванням томатної пасти і інших інгредієнтів. Смак у опеньків просто казковий. Консервація розлітається в лічені хвилини, так що підготуйте побільше! 
- Опеньки - 1 кілограм
 - Сіль - 1 Ст. Ложка
 - Цукор - 2 Ст. Ложки
 - Томатна паста - 200 грам
 - Вода - 4 Ст. Ложки
 - Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
 - Оцет - 2 Ст. Ложки
 - Лавровий лист - 1 штука
 - Перець горошком - За смаком
 - Гвоздика - За смаком
 

Гриби промиваємо, очищаємо і заливаємо водою. Доводимо до кипіння і варимо 20 хвилин, потім відкидаємо на друшляк.

У воді розчиняємо сіль і цукор.

Обсмажити гриби на рослинній олії.

До грибів додаємо розчин з солі і цукру і томатну пасту.

Кладемо спеції, розмішуємо все. tusim 10 хвилин, після чого знімаємо з плити і додаємо оцет, перемішуємо.

Готові гриби розкладіть по стерилізованим баночках. Закрийте кришками і дайте їм охолонути. Банки зберігайте в холодильнику.

Смачного!