Морквяний салат з часником, яблуками і майонезом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Влітку необхідно приготувати максимально багато страв зі свіжих овочів і фруктів, тому подивіться, як приготувати морквяний салат з часником, яблуками і майонезом, легкий, ситний і корисний.
Навіть салат, заправлений майонезом, може бути корисним, так як майонез цілком реально приготувати в домашніх умовах! Ви можете приготувати класичний соус, а можна використовувати мигдальне молоко для приготування більш цікавого варіанту майонезу, повірте, він набагато смачніше класичного. Поєднання моркви і яблука в цьому салаті грає новим смаком завдяки часнику, його необхідно рівномірно розподілити в салаті для більш насиченого смаку. Також можете додати трохи лимонного соку або соєвого соусу.
- Соковита морква - 700 грам
 - Домашній майонез - 250-300 грам
 - Часник - 3 зубчики
 - Яблуко - 2 штуки
 - Сіль - 1 За смаком
 - Зелень - 1 пучок
 

1. Морква промийте, очистіть і натріть на дрібній тертці. Часник очистіть і також натріть на дрібній тертці, бажано по черговості з морквою.

2. Перекладіть моркву з часником в миску і натріть на крупній тертці очищені від шкірки яблука. Викладіть яблука в морквяно-часникову суміш. Перемішайте до однорідності і додайте майонез.

3. Добре перемішайте і посоліть. Подавайте, прикрасивши зеленню. Смачного!