Оладки з капусти 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Абсолютно несподіваним для мене став рецепт, який я описала нижче. Хоча з подібними стравами я стикалася неодноразово, але саме таке поєднання продуктів робила вперше. Вийшло напрочуд здорово.
Тут я поділюся з вами рецептом, як приготувати млинці з капусти з морквою. Технологія створення "тесту" для страви дуже проста. Можна встигнути зробити його з ранку, тоді на сніданок ви не тільки смачно і ситно поїсте, але ще і наберетеся вітамінів. Беріть на замітку корисний рецепт! 
- Білокачанна капуста - 0, 5 штуки
 - Морква - 3 штуки
 - Яйце - 1 штука
 - Борошно - 5 Ст. Ложок
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
 - Сода - 1 щіпка
 - Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
 

Капусту помийте і натріть на крупній тертці.

Морква почистіть і помийте. Натріть її на дрібній тертці до капусти.

До овочів додайте яйце, перець і сіль. Все добре перемішайте.

В кінці додайте борошно з содою. Замішайте тісто.

Смажте оладки в сковороді з маслом до золотистого кольору з двох сторін. Смачного!