Оселедець під товстою шкурою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Не так багато часу залишилося до Новорічних свят! Пропоную приготувати cеледку під товстої овочевий "шкурою" . Це старе блюдо на новий манер! смачно, просто, швидко і дуже смачно!
Приготуємо всім відому "оселедець під шубою" трохи по-іншому. Зробимо шубу удвічі товстіший, і вийде у нас оселедець під товстою шкурою! Незамінна закуска для новорічних і різдвяних свят! швидко, просто і дуже смачно! 
- Оселедець - 1 штука
 - Картопля - 2 штуки (зварена в мундирі)
 - Морква - 2 штуки (зварена в мундирі)
 - Буряк - 2 штуки (зварена в мундирі)
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Яйце варене - 2 штуки
 - Майонез - 200 грам
 

Оселедець обробили і наріжте на шматочки.

Викладіть оселедець на блюдо. Зверху викладіть нарізану цибулю і трохи майонезу.

Потім - натертий на тертці картопля і морква. Трохи майонезу.

Потім викладіть натерте яйце. Майонез.

Т.К. Шкура у нас товста, то і овочі у нас будуть в два шари. Тому покладіть ще раз натерту картоплю.

Трохи майонезу. Потім морква, яйце і ще трохи майонезу.

Зверху викладіть натерту буряк. Добре промажте поверхню майонезом. Дайте настоятися.

Подайте до столу. Смачного!